website statistics

Help, afvallen lukt niet

Afvallen is voor vele een hele opgave en voor vele lukt het ook niet altijd even goed dan dat men wenst. Uit onderzoek blijkt dat vrouwen meer pogingen tot afvallen doen dan mannen. Het is afzien en vereist een zeker discipline om het tot een goed einde te brengen. In dit artikel bespreken we enkele valkuilen waarom afvallen niet lukt.

Kies het dieet dat bij je past

Er worden wel honderd verschillende diëten aangeboden , de ene al wat beter als het andere. De ene dokter bewijst dat dit dieet goed is en de andere dokter beweerd weer het tegendeel. Dit zijn veel voorkomende situaties wanneer het gaat om het type dieet.

Wat ik wel met overtuiging kan zeggen is dat crash- of extreme diëten in vele gevallen niet zullen werken en je alleen maar nog radelozer maken.

Zelfs dergelijke diëten hebben succesverhalen maar je moet deze toch altijd met een korrel zout nemen, vraag jezelf een, keer af wat je wil bereiken, wil ik mijn hele levenswijze omgooien of zijn enkele aanpassingen reeds genoeg.

De reden waarom dergelijke diëten gewoon niet lukken is omdat ze niet haalbaar zijn voor de doorsnee personen die willen diëten. Het is echt afzien en in vele gevallen nog ongezond ook.

Kijk maar bijvoorbeeld naar een soep of shake dieet, op korte termijn zal je dit zeker wel helpen maar het is echt niet gezond en aan te raden niet lang te doen.

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Daarom heeft Oscar Helm (afslankcoach) een simpel te volgen weekmenu incl. recepten gemaakt, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en Oscar stuurt het gratis naar je toe.

Kies gezond

Afvallen lukt niet zomaar, mocht het echt makkelijk zijn dan zouden er een heel pak meer slankere mensen zijn.

Afvallen begint bij een aanpassing van je voedingspatroon, echter zijn er nog altijd veel mensen in de veronderstelling dat zo weinig mogelijk eten leidt tot snel afvallen, niets is minder waar.

In sommige gevallen kan je er zelf van bijkomen als je echt weinig gaat eten, dit is natuurlijk niet de bedoeling.

Mocht je dit niet weten, dan bij deze maar voor mensen die in de veronderstelling waren dat weinig eten echt helpt, ik kan je bevestigen dat het niet waar is.

Beter nog, wat ik je wel kan aanraden is, in mindere maten van bepaalde producten te eten. De reden waarom ik dit aanhaal is omdat als je wil afvallen je voedingspatroon eens moet analyseren, je gaat na of je bepaalde voedingstoffen met mate kan minderen of vervangen door gezondere.

Als voorbeeld, neem bijvoorbeeld bruine rijst in plaats van witte rijst, neem zoete aardappel in plaats van een standaard aardappel.

Afvallen begint bij het maken van gezonde keuzes, kies ervoor om meer groenten, vis en vlees te eten in plaats van junk-food, pizza, … het zal je lichaam alleen maar ten goede komen.

Blijf in beweging

Een gezonde voeding in combinatie met de nodige dosis sport zal je effectief helpen om af te vallen, afvallen lukt niet als je helemaal niets doet.

Ga in de avonden eens licht joggen, met de hond wandelen, zwemmen of met een kennis een andere sport uitoefenen, zolang je in beweging bent zal je vet verbranden en enkele kilo’s afvallen.

Wat ik ook als tip aan mijn klanten meegeef is het volgende, let wel op het is niet voor iedereen toepasbaar, in plaats van te gaan werken met de auto, neem eens de fiets, werk je op 10 tot 15 kilometer van je werk dan kan je perfect met de fiets gaan werken en het is nog gezond ook.

De weegschaal

Jezelf elke dag wegen is het aller slechtste wat men kan doen tijdens het dieten , je zal op korte termijn weinig tot geen verschil zien waardoor je sneller geneigd zal zijn om op te geven, ik raad je aan om dan ook je weegschaal ver weg te stoppen.

Er gaat altijd een tijd over wanneer het verschil goed merkbaar is, bij sommige zie je dit aan de buik bij andere aan de benen of in het gezicht, wanneer je fysieke kenmerken begint te tonen, neem je weegschaal er even bij een weeg jezelf even , je zal versteld staan wat het resultaat zal zijn.

Afvallen lukt niet bij iedereen, in sommige gevallen is het je lichaam dat niet 100 % mee wil werken , mocht dit zo zijn raad ik je aan om eens langs te gaan bij je huisarts, deze zal je met raad en daad bijstaan hoe dit eventueel zou komen.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met Simpel Te Maken Afslank Recepten

Richard Ridder heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s en nog veel meer. Ontdek nu zijn beste en lekkerste afslank recepten:

Afslank Receptenbijbel Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *