website statistics

Cardio Training Tips Voor een Platte Buik (+ Aanvullende Tips)

Wil je graag een mooie strakke buik, dan is cardiotraining voor de meest mensen een must.

Tijdens een cardio training versnelt de hartslag en gaat het metabolisme level omhoog.

Dit niveau blijft hoog tot aan 24 uur na het cardio’en.

Een hoger metabolisme zorgt voor een hogere vet verbranding. En natuurlijk verband je tijdens het cardio’en ook al veel calorieën, een win-win situaties dus!

Cardio training tips

Er is niet zoiets als de ‘beste’ cardio oefening, alles waarbij de hartslag wordt verhoogd geldt als een goede oefening. Hou je van de buitenlucht? Ga dan lekker buiten hardlopen of fietsen.

Ben je juist meer op je gemak in de fitnessclub ga dan lekker daar cardio’en op de fiets- of loopband. Als je een echte huismus bent, kun je ook thuis cardio’en, denk aan touwtjespringen, dansen of kickboksen.

Probeer bovenal een activiteit te vinden die je echt leuk vindt, dit is de manier om cardio vol te houden. Met hardlopen verbrand je veel calorieën, maar als je daar dood ongelukkig van wordt, is het waarschijnlijk verstandiger op het gewoon bij wandelen te houden.

Het is altijd goed om cardio oefeningen af te wisselen, zowel om het leuk te houden, maar afwisseling is ook goed voor je lijf. Doe je steeds dezelfde oefeningen, dan past je lichaam zich hier op aan, en de training wordt dan minder effectief.

Zorg ervoor dat een cardio training minimaal 30 minuten duurt! En probeer dit 3 a 4 keer in de week te doen. Als je net begint met cardio’en moet je uiteraard rustig opbouwen.

bron

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Daarom heeft Oscar Helm (afslankcoach) een simpel te volgen weekmenu incl. recepten gemaakt, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en Oscar stuurt het gratis naar je toe.

Voordelen van cardio training

– Je verliest gewicht doordat je calorieën verbrand

– Cardio zorgt voor een sterker hart! Het hart zal beter worden in het rondpompen van bloed door het lichaam.

– De longcapaciteit neemt toe

– Je zal minder stress hebben en je beter voelen

Interval training

Het is bewezen dat interval training de beste resultaten geeft. Het zorgt voor een hoger metabolisme level, waardoor je meer calorieën zal verbranden. Het idee bij een interval training is dat je hoge intensiteit afwisselt met lage intensiteit training. Een voorbeeld:

– Begin met 5 minuten joggen om warm te worden

– Sprint 2 minuten

– Jog in een rustig tempo voor 5 minuten

– Sprint weer 2 minuten

– Jog weer in een rustig tempo 5 minuten

Je kan deze oefening net zo vaak herhalen als je zelf wilt. Je zult merken dat het op het begin zwaar is, maar het je steeds beter af zal gaan!

Vergeet niet een cool down te doen. En onthoud dat je echt zal moeten werken om die mooie platte buik te krijgen!

Ongebruikelijk tips om snel hardnekkig buikvet te verbranden en die platte of strakke buik van je dromen te krijgen

Wil je die strakke en platte buik krijgen met snel én blijvend resultaat? Dan raad ik je aan om het ebook van Glenn te bekijken.

Hij is een gecertificeerd voedingsexpert en personal trainer en heeft reeds duizenden vrouwen én mannen geholpen hun droomlichaam te krijgen én te behouden!

Ontdek nu zijn baanbrekende methode voor strakke buikspieren:

Strakke Buik Bijbel Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *