website statistics

Afvallen met Golfen

Golfen is een van de beste sporten om vet te verbranden. Uit vele onderzoeken is gebleken dat wanneer je wilt afvallen je langdurig je lichaam licht moet belasten.

Ideaal is een hartslag tussen de 65% en 75% van de maximale hartslag. Bij golfen kom je precies terecht in deze categorie.

Tijdens het golfen heb je een licht verhoogde hartslag, en wanneer je 18 holes loopt ben je al snel 4 uur bezig. Er worden heel wat kilometers afgelopen op de golfbaan.

En niet alleen het lopen zorgt voor vet verbranding, het lichaam wordt extra belast door het dragen van een tas en ook bij de swing wordt energie verbruikt.

Tijdens het golfen verbrand je al snel zo’n 300 calorieën extra per uur! Wanneer je daadwerkelijk 4 uur op de baan staat zijn dit 1.200 calorieën.

Wil je weten hoe het calorie verbruik zich verhoudt ten opzichte van andere sporten? Hier vind je een tabel met het aantal calorieën dat je verbrand per sport.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met Simpel Te Maken Afslank Recepten

Richard Ridder heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s en nog veel meer. Ontdek nu zijn beste en lekkerste afslank recepten:

Afslank Receptenbijbel Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *