website statistics

Wat maakt afslankproducten zo populair?

Een pilletje hier, een reep daar, de wereld van het afslanken wordt steeds ingewikkelder en mensen proberen van alles om maar zo snel mogelijk van die overtollige kilo’s af te komen. De ene keer werkt het wel en vliegen de kilo’s eraf en de andere keer loop je weken te slikken als een gek, maar je gewicht verandert niet. Afslankproducten hebben de markt veroverd en worden massaal ingekocht. Ze vliegen ook de winkel uit. Dan rest natuurlijk de vraag: werken afslankproducten echt en geven ze daadwerkelijk het gewenste resultaat? 

De wereld van afslankproducten

Producten waarmee je binnen no time gewicht verliest. Ze worden steeds populairder en een groot deel van de bevolking slaat zijn slag en probeert met behulp van afslankproducten een paar maten kwijt te raken. De meeste afslankproducten beloven een snel en makkelijk afslankproces. Zo zou je met behulp van verschillende voedingssupplementen en reinigingsproducten een strak lichaam krijgen binnen een mum van tijd. Er zijn talloze dieet pillen verkrijgbaar die je vlak voor maaltijden in dient te nemen om gewicht te verliezen. Ook dieet repen worden goed verkocht. Deze repen kunnen maaltijden vervangen en ook als vervanger dienen voor een snack. Zo zijn er ook talloze kauwtabletten op de markt. Een veel voorkomend dieetmiddel zijn laxeermiddelen. En vergeet zeker niet de reinigingsproducten die zich in grote getale op de markt bevinden.

De meeste afslankproducten beloven een heleboel en garanderen snel gewichtsverlies op korte termijn. In de zomermaanden kan dat natuurlijk erg aantrekkelijk zijn. Je wilt immers strak over het strand lopen en jezelf in korte shorts of strakke hemdjes wurmen. Een buikje hoort daar niet bij. En dus slaan we massaal diverse afslankproducten in om maar die overtollige kilo’s kwijt te raken. Helaas slaan we af en toe iets te ver door en is er geen weg meer terug. Veel afslankproducten werken erg goed op korte termijn. Toch moet je oppassen voor deze verleidelijke producten. In het begin zorgen de producten voor veel vocht verlies. Zo verlies je natuurlijk kilo’s, maar na verloop van tijd merk je dat er niets meer af gaat. Je vetpercentage blijft immers gelijk.

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Daarom heeft Oscar Helm (afslankcoach) een simpel te volgen weekmenu incl. recepten gemaakt, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en Oscar stuurt het gratis naar je toe.

Producten die niet helpen bij het afslanken

De meeste afslankproducten zijn niet bepaald gezond voor het lichaam en kunnen zelfs negatieve effecten veroorzaken. Ook kunnen er vervelende bijwerkingen optreden na lang gebruik ervan. En dat is iets wat je juist wilt voorkomen. Het is natuurlijk heerlijk om je overtollige kilo’s vaarwel te zeggen, maar als je daarvoor in de plek met allerlei negatieve bijwerkingen te maken krijgt, is dat het niet waard. Zo zijn veel dieet pillen en supplementen negatief voor de stofwisseling. De pillen werken niet, maar beïnvloeden de stofwisseling zodanig dat je juist kilo’s aan kunt komen na verloop van tijd! Hetzelfde geldt voor dieet repen. Deze repen bevatten vaak veel natuurlijke ingrediënten, wat natuurlijk goed is, maar ook zitten ze boordevol suikers en ongezonde verzadigde vetten. Het is dus bewerkt voedsel. In plaats van dat we denken gezond bezig te zijn, slippen er toch een paar kilo’s bij.

Eén van de ergste afslankproducten zijn laxeermiddelen. Hier kunnen we eigenlijk niets positiefs over zeggen. Oké, je valt er flink van af. Laxeermiddelen beroven het lichaam van afvalstoffen en vetten en daardoor val je flink wat kilo’s af. Het is echter wel zo dat laxeermiddelen ook essentiële voedingsstoffen en calorieën uit het lichaam nemen. Op deze manier val je dus dubbel zo snel af en takelt je lichaam zienderogen af. Je natuurlijke vetopname wordt hevig verstoord waardoor je lichaam zelfs uit kan drogen. Dit wil je natuurlijk voorkomen. Laxeermiddelen zijn dus alleen handig in situaties waarvoor ze bedoeld zijn en niet om snel af te slanken. Ook diverse reinigingsproducten dienen aan de kant te worden geschoven. Het lichaam regelmatig reinigen is zeker goed voor het lichaam, maar hiervoor heb je slechts water nodig. De reinigingsproducten die nu op de markt zijn, zorgen ervoor het lichaam vooral vocht en spieren verliest en geen lichaamsvet. Wil je dus een keer je lichaam reinigen, doe dat dan met water.

Welke producten helpen dan wel om af te vallen?

De meeste afslankproducten zijn niet bepaald aan te raden. Toch zijn er echt wel producten die mee kunnen helpen in de strijd. Zo is het drinken van gezonde smoothies een echte aanrader. Het is niet de bedoeling om elke maaltijd te vervangen door een smoothie, maar af en toe een smoothie drinken is zeker goed voor het lichaam. Pas wel op voor teveel fruit. Fruit is natuurlijk gezond, maar in fruit zitten ook veel suikers. Probeer dan ook fruit met mate toe te voegen aan je smoothie. Een absolute do is een smoothie van groentes. En dan vooral verse groentes. Groente bevat veel goede voedingsstoffen en is bevorderend voor het afslankproces. En doordat er zoveel verschillende groenten bestaan, kun je iedere keer weer iets nieuws uitproberen.

Het belangrijkste is echter je hele voedingspatroon aanpassen. Als je echt overtollige kilo’s kwijt wilt raken, zal je die zakken chips, broodjes shoarma en vooral ook de repen chocolade moeten laten staan. Overgaan op een gezond dieet is een hele opgave. Toch zal je merken dat het best meevalt als je kleine stapjes neemt. Probeer dan ook niet meteen alles overboord te gooien, maar begin met het drinken van water en laat die snacks staan. En door regelmatig wat beweging mee te pakken door een rondje te rennen, een half uurtje te fietsen of samen met anderen in de buitenlucht te sporten, zal je zien dat je lichaam steeds strakker gaat worden. De kilo’s gaan eraf, maar dan in een gematigd tempo, zodat je lichaam voldoende de tijd heeft om te wennen.

Afslanken is een kwestie van gezond eten, goed bewegen en vooral ook doorzettingsvermogen. De ene week val je meer kilo af dan de andere week. Het is belangrijk om niet ontmoedigd te raken en over te stappen op producten die je juist verder van je doel af brengen. Iedere dag is weer een nieuwe dag. Dus als het een dagje niet mee zit, begin je de volgende weer opnieuw.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met Simpel Te Maken Afslank Recepten

Richard Ridder heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s en nog veel meer. Ontdek nu zijn beste en lekkerste afslank recepten:

Afslank Receptenbijbel Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *