website statistics

Afvallen met Water: 3 Grote Voordelen + Tips

Het is alom bekend, je valt af door water te drinken, indien je dit nog niet wist, bij deze dan maar ik denk wel dat 95% van de mensen die reeds bezig is met afvallen of willen starten met afvallen dit reeds wisten.

Hoe dan ook, in dit artikel geven we enkele essentiële tips en positieve kenmerken over het drinken van water. Dit artikel bevat alle nodige weetjes om die platte buik te krijgen door enkel water te drinken.

Als eerste wil ik benadrukken dat je door meer water te drinken minder gaat eten. Uit tests is gebleken dat wanneer je voor een maaltijd een halve liter water drinkt, minder calorieën gaat eten. Het water werkt als een soort van buffer die je honger stelt. Uit deze tests is gebleken dat wanneer je een halve liter tijdens je lunch en avondeten drinkt, je tot wel 150 calorieën per dag minder gaat eten.

Waarom is water essentieel voor ons lichaam ?

Als eerste is het belangrijk te weten dat ons lichaam uit + 60 % water bestaat, het is dan ook van groot belang om te zorgen dat je niet uitdroogt, slechts enkele procenten zou al kunnen leiden tot uitdroging.

Wanneer het warm is of  je werkt op plaatsten waar het echt droog van lucht is, denk maar bv aan een airco of dergelijke is het noodzakelijk om je watertoevoer te verhogen.

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Daarom heeft Oscar Helm (afslankcoach) een simpel te volgen weekmenu incl. recepten gemaakt, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en Oscar stuurt het gratis naar je toe.

Hoeveel water moet ik drinken ?

Er is geen vast gestelde limiet of minimum water dat je moet drinken, dit hangt af van verschillende factoren van jezelf en je omgeving, de situatieschets hierboven was er één van.

Doorgaans ligt het minimum op 1,5 liter per dag, echter te veel water drinken heeft dan ook weer zijn keerzijde, dit kan op termijn schadelijk zijn voor je nieren.

Hoeveel je mag drinken kan je berekenen aan de hand van je gewicht:

Vb:

80 kg (man) x 0,03 = 2,4 L  / per dag

Zorg er wel voor wanneer je bijvoorbeeld sport of naar een sauna gaat dat je terug voldoende dringt na deze activiteiten. Het spreekt voor zich dat sporten en sauna vocht afdrijvend werken.

Conclusie van water drinken ?

Van water te drinken ga je zeker niet dik worden, water bevat 0 calorieën tegen over andere frisdranken is dit flink een pak minder.

Wil je een platte buik of beginnen met diëten, hiervoor hoef je je niet elke dag in het zweet te werken. Vervang dagelijks je frisdrank door water en drink voor je eten een halve liter en je zal het effect van water snel werken.

Letterlijk gezien mag je niet stellen dat je van water afvalt, het zijn de effecten die water teweeg brengt waarvan je afvalt.

Ik som nog even de belangrijkste elementen van dit artikel samen:

  • Water bevat 0 calorieën
  • Water stilt de honger
  • Water zorgt ervoor dat je niet dehydrateert

Ik sta op met een fris glas water en ik ga slapen met een fris glas water, iedereen die serieus bezig wil blijven met gezond afvallen kan ik aanraden om water te drinken.

Wil je toch net dat iets meer afvallen, bekijk dan zeker ook eens mijn ebook. Dit staat boordevol tips en trucs die iedereen kan gebruiken om een platte buik te krijgen.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met Simpel Te Maken Afslank Recepten

Richard Ridder heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s en nog veel meer. Ontdek nu zijn beste en lekkerste afslank recepten:

Afslank Receptenbijbel Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *