RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index\.php$ - [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . /index.php [L] Snel Afvallen in enkele minuten via Tabata Trainingen

Snel Afvallen in enkele minuten via Tabata Trainingen

Op het internet zie je de dag vandaag heel veel trainingsmethode circuleren, de ene al wat beter als de andere. Een van deze nieuwkomers noemt Tabata.

Tabata is een High Insensity Training (afgekort H.I.T), die het mogelijk snel af te vallen met slechts trainingen van een paar minuten per dag.

Ben je benieuwd naar deze nieuwe trainingsmethode en zijn spectaculaire resultaten ?

Wat is een Tabata training ?

Tabata is afkomstig van Japan, een onderzoeker genaamd Izumo Tabata deed in de jaren 90 onderzoek naar High Intensity Trainingen. Het Instituut voor Fitness en Sport in Tokio ontdekte dat dergelijke training betere resultaten boekte dan standaard trainingen.

Er werd een onderzoeksgroep samengesteld waaruit bleek dat deze methode van trainen sneller aansloeg bij minder getrainde atleten. Deze groep stelde vast dat men sneller vet verbrande en meer zuurstof kon opnemen.

Er werd een vergelijking gemaakt tussen een groep die dagelijks enkele minuten trainde tegen over een groep die een uur per dag trainde.

Het schema duurt slechts 11 minuten en bevat een opwarming, 8x 20 sets, 10 seconden pauze tussen de oefeningen en slechts 2 minuten cooldown periode.

De resultaten waren opmerkelijk!

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Daarom heeft Oscar Helm (afslankcoach) een simpel te volgen weekmenu incl. recepten gemaakt, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en Oscar stuurt het gratis naar je toe.

Betere en snellere vetverbranding

Ondertussen zijn er al tal van vergelijkbare studies geweest die allen aantonen dat een High Intensity Training toch wel bijzonder interessant is. Door deze specifieke training zal je stofwisseling in je lichaam tot wel 24 uur verhoogd zijn.

Na dergelijke training moeten je spieren herstellen en dit vraagt toch wel wat van je lichaam. De hoog intensieve training zorgt er dan voor dat je een versnelde of verhoogde vetverbranding krijgt.

Deze studie werd ook al eens getest op fietsers waarbij aangetoond werd dat een intensieve training van 2.5u gelijk was aan een normale training van bijvoorbeeld 10u

De training

De trainingen zelf kan je invullen naar mate je zelf wil, het is effectief de bedoeling dat je de 8×20 seconden op een hoog tempo je oefening afwerkt.

De oefeningen die je kan doen zijn zowel cardio als gewone oefeningen. Welke oefeningen kan ik doen

Opdrukken, Burpees, push ups,  Optrekken, Squat, touwtje springen, sprintjes, fiets

In vele gevallen kan je nog werken met gewichten maar door de hoge snelheid kan je dit beter doen in een gevorderd stadium. De kans op kwetsuren is dan ook vele kleiner.

Met een High Intensity training kan je tal van doelen bereiken, je kan een Tabata training inlassen wanneer je wil maar er wordt aangeraden om dit niet meer dan 3 keer per week te doen. Het is en blijft intensief en je spieren hebben de tijd nodig om te recupereren.

Wat wil ik bereiken ?

Meer spiermassa verkrijgen is in de fitness wereld enorm populair, met een H.I.T training kan je dan ook meer spiermassa verkrijgen. Bij dit type kan je best 8 tot 12 reps doen van een bepaalde spiergroep. Langzaam bewegen en stelselmatig zwaardere gewichten zullen je helpen met het doel te bereiken.

Meer vetverbranding kan je best 3 setjes van 15 herhalingen verwezenlijken, je voert de oefeningen in een keer uit en wanneer deze klaar zijn mag je 2 minuten rusten. Hierna herhaal je het geheel nog een keer.

Meer spierkracht verkrijg je door te trainen met zware gewichten en deze oefeningen dan 3 tot 6 keer te herhalen. Het is ook belangrijk dat je elke oefening maar een keer doet.

Een Tabata training kan je best stelselmatig opbouwen, intensief trainen op korte periode is niet direct voor iedereen weg gelegd. Je kan beter rustig beginnen dan er gelijk in te vliegen.

Het is een methode die bewezen is en waarmee je garantie sneller gaat afvallen en vet verbranden.

Ongebruikelijk tips om snel hardnekkig buikvet te verbranden en die platte of strakke buik van je dromen te krijgen

Wil je die strakke en platte buik krijgen met snel én blijvend resultaat? Dan raad ik je aan om het ebook van Glenn te bekijken.

Hij is een gecertificeerd voedingsexpert en personal trainer en heeft reeds duizenden vrouwen én mannen geholpen hun droomlichaam te krijgen én te behouden!

Ontdek nu zijn baanbrekende methode voor strakke buikspieren:

Strakke Buik Bijbel Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *