website statistics

Amandelen gezond?

De amandel is een van die super producten vol met goede ingrediënten voor het menselijk lichaam. De amandel is net als alle andere noten erg calorierijk, dus overdrijf niet met het eten van de noot (575 calorieën per 100gram).

amandelen

De goede eigenschappen van de Amandel

De noot zit boordevol met vezels, vitaminen en mineralen (ijzer, zink, koper, magnesium, fosfor en nog veel meer!). En ook belangrijk, de amandel zit vol met plantaardig eiwit, zo’n 20 gram per 100 gram amandel. Hiermee is de eiwit in deze noot vergelijkbaar met die in vlees of yoghurt. Eiwit is een belangrijkere voedingstof voor de mens, meer over eiwit lees je hier. Ook erg geschikt dus voor vegetariërs die door het eten van amandelen de juiste hoeveel eiwit kunnen binnenkrijgen.

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Daarom heeft Oscar Helm (afslankcoach) een simpel te volgen weekmenu incl. recepten gemaakt, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en Oscar stuurt het gratis naar je toe.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met Simpel Te Maken Afslank Recepten

Richard Ridder heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s en nog veel meer. Ontdek nu zijn beste en lekkerste afslank recepten:

Afslank Receptenbijbel Risicovrij Uitproberen

1 Reactie op "Amandelen gezond?"

  1. jaak says:

    Kan je allergisch zijn voor amandelen ?? Telkens ik 2 à 3 amandelen eet, na het verwijderen van de schil, krijg ik problemen in de nek = verstoring in soepel bewegen van het hoofd.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *