website statistics

Opdrukken voor strakke buikspieren? Tips + Video

Het is niet bij iedereen bekend, maar opdrukken (push-ups) is een perfecte oefening om een mooie strakke buik te krijgen.

Met een push-up train je veel spieren in je lichaam, o.a. de borstspieren, de triceps, heupen, benen, schouders, maar dus ook (vooral) de buikspieren. Vooral de rechte buikspier wordt goed getraind.

Daarnaast zorgt opdrukken ook voor een verbeterde conditie, verstrekte spierkracht, betere coördinatie en sterkere polsen.

Een hele gemakkelijk oefening dus die iedereen overal kan doen. Een universiteit uit Amerika heeft ooit onderzoek gedaan dat een gezonde man 27 push-ups moet kunnen doen en een gezond vrouw 17 push-ups.

Maar dit aantal haalt tegenwoordig bijna niemand meer. Maar niet getreurd als het niet lukt, het onderzoek zegt ook dat 1 push-up per dag al een perfect oefening is, en je zal vanzelf sterker worden en vaker kunnen opdrukken.

Belangrijk bij opdrukken is om een volledige beweging te maken, je neus of je borst moeten tot op de grond komen en daarna moet je jezelf volledig omhoog drukken. Is dit te zwaar begin dan met je knieën op de grond.

Dus naast de crunches en sit-ups is de push-up een perfecte oefening die je gemakkelijk thuis kan doen die zal helpen bij het krijgen van een mooie platte buik!

Video

Onderstaand een video van hoe je moet opdrukken. Het lijkt makkelijk, maar je moet goed opletten hoe je de armen neerzet, en dat je de rug netjes recht houdt:

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Daarom heeft Oscar Helm (afslankcoach) een simpel te volgen weekmenu incl. recepten gemaakt, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en Oscar stuurt het gratis naar je toe.

Ongebruikelijk tips om snel hardnekkig buikvet te verbranden en die platte of strakke buik van je dromen te krijgen

Wil je die strakke en platte buik krijgen met snel én blijvend resultaat? Dan raad ik je aan om het ebook van Glenn te bekijken.

Hij is een gecertificeerd voedingsexpert en personal trainer en heeft reeds duizenden vrouwen én mannen geholpen hun droomlichaam te krijgen én te behouden!

Ontdek nu zijn baanbrekende methode voor strakke buikspieren:

Strakke Buik Bijbel Risicovrij Uitproberen

4 Reacties op "Opdrukken voor strakke buikspieren? Tips + Video"

 1. Wangsabesari-Jamin Florence says:

  Inderdaad, door push-up oefeningen te doen worden d spieren ontwikkeld..

 2. Wangsabesari-Jamin Florence says:

  Groeten uit Suriname♡♥♡

 3. nick leckrey says:

  Ik heb na 30 dagen een sixpack gekregen (tussendoorooknog5situps) maar het werkt echt!.

 4. reymanda says:

  kan je door bijv alleen maar opdrukken een sixpack krijgen?

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *