website statistics

Wat Zijn de Beste afslankpillen?

Afslankpillen zijn een hulpmiddel om je te helpen met het verliezen van die overtollige kilo’s waar je zo graag vanaf wilt. Je moet dergelijke pillen dan ook zien als hulpmiddel en niet als wondermiddelen.

Er zijn verschillende soorten afslankpillen verkrijgbaar op de markt. De ene pil zorgt voor een stilling van de honger, een andere pil neemt juist het vet op zodat het niet meer in het lichaam kan worden opgenomen. Sommige afslankpillen helpen met afvallen door hun laxerende werking.

Maar, wat zijn nou de beste afslankpillen en zijn die pillen wel zo veilig voor de gezondheid?

Voor- en nadelen van afslankpillen

Het voordeel van afslank pillen is natuurlijk dat ze je echt ondersteunen met afvallen. Je hoeft het niet meer helemaal op eigen kracht te doen en zult dus op die manier sneller resultaat boeken. Wanneer je helemaal op eigen kracht afvalt doe je dit meestal echter wel op een gezondere manier en kun je jezelf vaak een gezondere levensstijl aanmeten. Dit is en blijft namelijk de beste manieren van blijvend resultaat boeken.

Alle pillen hebben bepaalde voordelen waar je wel degelijk voordeel van ondervindt. Zo is een pil die je hongergevoel tegen gaat natuurlijk heel fijn om ervoor te zorgen dat je minder eet. Dat maakt afvallen natuurlijk een stuk gemakkelijker. Helaas zijn er ook wel een aantal nadelen, en het belangrijkst is natuurlijk wel het feit dat niet alle pillen even goed zijn voor je gezondheid.

Voornamelijk pillen met een laxerende werking kunnen gevaarlijk zijn omdat het de stoelgang ontregelt en slecht is voor het darmkanaal. Daarnaast verlies je veel vocht door het gebruik van deze pillen wat ook erg schadelijk is voor de gezondheid. Veel pillen kunnen gevaarlijke bijwerkingen hebben.

Let hier dus goed op en ga hier nooit onverantwoord mee om. Lees je goed in alvorens je begint aan dieetpillen.

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Daarom heeft Oscar Helm (afslankcoach) een simpel te volgen weekmenu incl. recepten gemaakt, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en Oscar stuurt het gratis naar je toe.

Gevaarlijke bijwerkingen

Sommige afslankpillen hebben vervelende bijwerkingen en kunnen zelfs gevaarlijk zijn. Begin dus nooit zomaar op eigen initiatief met het slikken van pillen waar je niet genoeg van af weet. Lees altijd genoeg informatie op internet en zorg dat je precies weet wat er in de bijsluiter staat. Zorg er dus voor dat je deze goed leest en je research doet.

Op internet kun je ook vaak veel informatie vinden over ervaringen van anderen. Dit geeft je een goed beeld van wat je kunt verwachten. Ga ook altijd langs de huisarts voor je begint met afslank pillen. Het zou kunnen zijn dat afslankpillen bepaalde bijwerkingen hebben die zeker op jou van toepassing zijn of dat bepaalde pillen in sommige condities niet mogen worden gebruikt.

Ook mogen sommige pillen echt enkel gebruikt worden als je daadwerkelijk last hebt van overgewicht. Dit moet dan zeker worden vastgesteld door een arts.

De bekende en beste afslankpillen

Wij geven je hier graag een overzichtje van de bekendste afvalpillen zodat je een idee hebt van wat er allemaal op de markt is: –       L-Carnitine van Dr. Vital: deze pil zorgt voor een optimaal vettransport door het gebruik van de stof L-Carnitine.

–       Chroomcapsules: chroomcapsules verminderen de eetlust en verminderen bovendien de behoefte aan zoetigheid. Fijn dus voor de echte snoepkonten en zoetekauwen onder ons.

–       Groene thee capsules: met groene thee capsules wordt het vetverbrandingsvermogen verhoogd. Groene thee drinken helpt natuurlijk ook maar in mindere mate.

–       Capsiplex dieetpillen: een afslankmiddel met 100 procent natuurlijke ingrediënten. Het hoofdingrediënt van dit product is een extract van zwarte peper. Daarom wordt deze pil ook wel de peperpil genoemd.

–       Nuratrim: een vrij prijzige maar zeer bekende afslankpil. Volgens de gebruikers is deze pil wel erg goed. De werking is voornamelijk het verminderen van de eetlust, helpen bij de vetverbranding en het geven van extra energie.

–       Phen375: een dieetpil die zeer bekend is en ongeveer hetzelfde werkt als de Nuratrim. De pil is ook gericht op ververbranding en vermindering van de eetlust. Een voordeel is het behoud van spiermassa wat helpt bij het afvallen.

–       Adiphene dieetpil: met verschillende ingrediënten die elk een specifieke eigenschap hebben. Zo zijn er drie ingrediënten die helpen met de vetverbranding. Door de verschillende ingrediënten wordt vaak gezegd dat deze pil voor veel mensen werkt.

–       Allie: deze dieetpil op basis van orlistat helpt tegen overgewicht. De pil is enkel te krijgen bij de apotheek en mag uitsluitend worden gebruikt wanneer er sprake is van overgewicht.

–       XLS Medical: een afslankproduct dat gemakkelijk verkrijgbaar is bij vrijwel iedere drogist online. XLS Medical helpt voornamelijk bij de vetopname (bindt 1/4 vetinname), vermindert de eetlust en heeft een positief effect op de stoelgang. Hierdoor verliest men volgens de producent tot wel 3x dan alleen met gezonder eten en meer bewegen.

Je zult toch echt gezond moeten gaan eten

Natuurlijk kun je niet verwachten dat de pillen al het werk voor je doen. Afslankpillen hebben slechts een ondersteunende functie. Ze zorgen ervoor dat je minder vet uit je eten opneemt, of dat je minder honger hebt. Soms geven afslankpillen energie. Het zijn echter geen wondermiddelen die de kilo’s doen wegsmelten, ondanks dat ze dit soms wel doen geloven.

Daarnaast zijn er ook veel middelen op de markt die door mooie marketing aan de man worden gebracht. Uiteindelijk is het onmogelijk om vele kilo’s af te vallen door middel van een afslankpil, het maakt het afslankproces alleen iets gemakkelijker. En dat is natuurlijk al heel fijn.

Let daarbij dus zelf ook goed op je eten als je begint met je afslankproces. Laat koeken en snoepjes liggen en eet geen ongezonde tussendoortjes en makkelijke maaltijden als pizza en gefrituurd voedsel.

Probeer zo veel mogelijk vers te koken en focus je in de supermarkt op de groente/fruit en versafdeling. Kies voor mager vlees als kip of een tartaartje, neem een lekkere vette vis (met gezonde omega 3 vetten) zoals zalm of makreel en vul dit aan met verse groente en eventueel complexe koolhydraten en vezels zoals zilvervliesrijst of volkorenpasta.

Sporten

Natuurlijk is meer bewegen ook een zeer goede manier van afvallen. Zorg ervoor dat je goed oplet of je kunt sporten met de medicatie die je neemt. Het kan met sommige dieetpillen niet verstandig zijn. Toch moet je sport altijd verkiezen boven medicatie.

Van sporten wordt je vrolijk, je maakt namelijk een geluk hormoon aan wanneer je meer beweegt. Je zult daarbij beter in je vel komen te zitten en je conditie opbouwen. Wanneer je het echt serieus aanpakt en krachttraining gaat doen zul je merken dat je meer energie nodig hebt en dus meer verbrandt!

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met Simpel Te Maken Afslank Recepten

Richard Ridder heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s en nog veel meer. Ontdek nu zijn beste en lekkerste afslank recepten:

Afslank Receptenbijbel Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *