website statistics

Daglicht Helpt bij Afvallen

Uit onderzoek van de Universiteit van Nottingham blijkt dat daglicht een grote invloed heeft op de manier waarop ons lichaam vet verbrand, en daarom dus bij het afvallen.

Het is bij veel mensen bekend dat het lastig is om in de winter op gewicht te blijven, de verklaring werd altijd gezocht in de koude temperatuur, maar misschien is het dus wel het daglicht dat een grote rol speelt

Brown Adipose Tissue

Van Brown Adipose Tissue, of ook wel “bruin vet” was al bekend dat het verbrand actief vetten wanneer we het koud hebben, maar uit onderzoek blijkt nu dat daglicht ook een grote rol speelt op de activiteit van dit weefsel.

Doordat onze huizen goed verwarmt zijn in de winter wordt het bruine vet weinig gebruikt en ook krijgt het lichaam weinig daglicht in de winter.

Vandaar dat het zo lastig is om af te vallen in de koude maanden. Misschien dat het simuleren van daglicht, met een daglichtlamp kan helpen bij het blijven stimuleren van vetverbranding in de winter.

bron: gezondheidsnet

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Daarom heeft Oscar Helm (afslankcoach) een simpel te volgen weekmenu incl. recepten gemaakt, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en Oscar stuurt het gratis naar je toe.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met Simpel Te Maken Afslank Recepten

Richard Ridder heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s en nog veel meer. Ontdek nu zijn beste en lekkerste afslank recepten:

Afslank Receptenbijbel Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *