website statistics

De vele heilzame werkingen van de Granaatappel

De Granaatappel is echt zo’n superfruit met veel heilzame werkingen.

Al eerder was bekend dat de granaatappel goed was voor het hart en het seksleven, maar nu hebben Schotse wetenschappers gevonden dat dit fruit ook help tegen vetrollen.

Onderzoek

De onderzoekers hebben vrijwilligers een maand lang elke dag granaatappelsap laten drinken en de resultaten waren opmerkelijk.

De vrijwilligers hadden na een maand minder vetcellen rond hun middel. Ook was de bloeddruk lager, en dit helpt weer tegen hartkwalen, leverziekten en beroerten.

granaatappel bron

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Daarom heeft Oscar Helm (afslankcoach) een simpel te volgen weekmenu incl. recepten gemaakt, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en Oscar stuurt het gratis naar je toe.

Oorzaak

Waarom is de granaatappel dan zo gezond? Volgens de wetenschappers komt dit doordat het fruit de vetzuren in het bloed verlaagt.

Deze vetzuren zorgen voor een verhoogde vetopname en verhogen het risico op diabetes.

Betere Seks?

Granaatappel staat ook bekend als een van de soorten fruit die zorgt voor betere prestaties in de slaapkamer. Ook dit klopt, granaatappel zit namelijk vol met antioxidanten.

Deze zorgen ervoor dat de genitaliën voorzien worden van voldoende bloed en zo zullen de seks prestaties toenemen.

Genoeg redenen dus om is naar de groenteboer te gaan en wat van die granaatappelen in te slaan (of natuurlijk in sap vorm).

Veel meer artikelen over Gezonde voeding kun je hier lezen.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met Simpel Te Maken Afslank Recepten

Richard Ridder heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s en nog veel meer. Ontdek nu zijn beste en lekkerste afslank recepten:

Afslank Receptenbijbel Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *