website statistics

Snel afvallen in een week? Waarom realistisch blijven het beste werkt

Er is bijna niemand 100% tevreden met zijn of haar gewicht. Om de zoveel tijd sluipt de gedachte er weer in dat we iets moeten gaan doen aan ons lijf, maar het lukt niet of we hebben er geen tijd voor. Vaak komt dat ene agendapunt sneller opdagen dan je denkt.

Natuurlijk is het zo’n gelegenheid dat je er fantastisch uit moet zien, maar de sportschool is de afgelopen tijd niet intensief meer bezocht. Misschien is het net dat kleine beetje dat ervoor zorgt dat je de knoop nog snel dicht wilt krijgen van die mooie broek of de rits van dat leuke jurkje. Vlak voor een feestje of belangrijke afspraak nog even snel wat afvallen: wie wil het niet? Zo zit je kleding niet alleen lekkerder, maar zit je ook nog eens lekker in je eigen vel. Dan nu de hamvraag: hoe kun je snel afvallen in een week? Wij geven je de gouden tips, zodat je binnen no-time weer zult stralen!

Het risico uitbannen

Laten we niet te hard van stapel lopen en eerst de risico’s bekijken. Snel afvallen in een week is vaak gewaagd, omdat je het jojo-effect riskeert. Door in een korte periode een relatief groot gewicht kwijt te raken, loop je het risico dat je lichaam in de periode erna het gewicht weer snel tot zich neemt. Dit is niet alleen vervelend, maar ook nog eens hartstikke slecht voor je lichaam. Plotselinge schommelingen van weinig voedselinname en veel voedselinname geven de verbranding een flinke opdonder. Een hoog pitje, een laag pitje, veel vasthouden, veel verliezen. Je lichaam raakt ontregeld en je behoeften zullen veranderen. Dit zou zelfs tot een eetstoornis kunnen leiden!

Houd dus de regelmaat in je leven. Snel afvallen in een week lijkt bijna onmogelijk als je niet mag jojo’en. Toch kun je meerdere kilo’s in een week kwijtraken als je dit artikel goed leest. Zo hoef je niet maandenlang een streng dieet te volgen of veel te sporten, maar kun je de kilo’s in zeven dagen al gedag zeggen. Simpele aanwijzingen en boven alles: géén jojo-effect! Iedereen om je heen zal zien dat je straalt en zichzelf afvragen hoe je het zo snel hebt gedaan.

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Daarom heeft Oscar Helm (afslankcoach) een simpel te volgen weekmenu incl. recepten gemaakt, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en Oscar stuurt het gratis naar je toe.

Kleine veranderingen

Je zou het misschien niet zeggen, maar slechts een paar dagelijkse kleine veranderingen kunnen het verschil maken van die paar kilo. Vergeet het vervelende hongergevoel, vergeet lange zware middagen in de sportschool: door dit artikel zul jij straks glunderen van geluk en laat je dat overtollige gewicht binnen zeven dagen al achter je. Alles gaat om gezonde recepten, drie maal per dag.

Een onderscheid in calorieën

Wist je dat het er helemaal niet om gaat dat mensen te veel calorieën binnenkrijgen, maar dat mensen de verkeerde calorieën binnenkrijgen? Van calorieën uit vetten en eiwitten word je veel minder snel dik dan van calorieën uit koolhydraten. Heb je dit eenmaal door? Dan verbrand je binnen een rap tempo overtollige calorieën.

Subtiel bewegen

Natuurlijk is cardio training goed voor je vetverbranding en voor je hart- en bloedvaten. Toch kan hoge spanning op je gewrichten zorgen voor blessures en weinig mensen vinden het een pretje om zichzelf een week lang af te beulen. Het kost daarnaast ook nog eens hartstikke veel tijd, die je beter aan een andere leuke activiteit kunt besteden. Wat kun je dan doen om snel af te vallen in een week? Een actievere leefstijl hanteren! Ons lichaam is immers gemaakt om te bewegen en niet om stil te zitten.

Toch zijn het de kleine dingen die ertoe doen. Loop naar je werk in plaats van te fietsen, of fiets in plaats van de auto te pakken. Natuurlijk kennen we allemaal de “neem de trap en niet de lift” tip! Je kunt ook een halte eerder uitstappen als je (milieubewust) met het openbaar vervoer reist! Zo wordt het al gauw een standaard in plaats van een opgave. Hoe meer je beweegt, hoe hoger de verbrandingssnelheid in ons lichaam. Energie en fitheid, zonder extra moeite!

Realistisch blijven

Bedenk je dat je geen tientallen kilo’s in die zeven dagen kwijt zal raken. Meestal val je een halve kilo tot een kilo af per week. Hoe? Aan de hand van het inslaan van de volgende producten en daar creatief mee aan de gang te gaan!

 

–       Kokosnootolie, om alles in te bakken

–       Avocado, om zo op te peuzelen

–       Amandelen, als snack

–       Wilde zalm, vis is gezond!

–       Fruit, het tussendoortje dat altijd tussendoor kan

–       Wortels/peentjes, zie hierboven

–       Uien, om je gerecht mee te garneren

–       Knoflook, to spice it up!

–       Eieren, voor al je eiwitten

–       Broccoli, die je het beste kunt stomen

 

Combineer dit met elke dag lekker buiten bewegen. Een kwartier tot dertig minuten per dag is genoeg, mits je ervoor zorgt dat je ademhaling versnelt. Pas dan ben je actief bezig! ’s Avonds maak je een wandeling van een half uur, maar fietsen, skeeleren of zwemmen is natuurlijk ook hartstikke goed! Doe wat jij het leukst vindt, want dit hou je het beste vol – ook ná die week.

Een detoxkuurtje voor extra resultaat

Denk je dat je het niet aankunt om een week lang “subtiel” af te vallen met groots resultaat, maar heb jij nog meer resultaat nodig? Dan kun je tot maar liefst vier kilo in een week verliezen door een detoxkuur te doen. Zo ontgift je je lichaam van alle schadelijke en afvalstoffen die je binnenkrijgt op allerlei manieren. Normaal worden ze afgescheiden via de urinewegen, maar vaak slaat het lichaam gifstoffen ook op in je organen en in je vetweefsel. Grote kans dus dat jij goede resultaten boekt met een kuurtje!

Dit doe je door je dag te beginnen met een groene smoothie, waarin rauwe groenten verwerkt zitten. Drink veel water (met cayennepeper) en kruidenthee tussendoor. Door veel te bewegen en te zweten geef je alle stoffen de kans je lichaam te verlaten. Juicen is ook een hele bekende manier om jezelf te ontgiften. Door dit te combineren met laxeermiddelen ben jij binnen een week weer helemaal schoon van binnen, om erna te kunnen shinen als nooit te voren!

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met Simpel Te Maken Afslank Recepten

Richard Ridder heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s en nog veel meer. Ontdek nu zijn beste en lekkerste afslank recepten:

Afslank Receptenbijbel Risicovrij Uitproberen

1 Reactie op "Snel afvallen in een week? Waarom realistisch blijven het beste werkt"

  1. Lisa says:

    Ik wil dringend gewicht verliezen u kunt mij bereiken op het nummer 0491334990

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *