website statistics

Metabolisme Versnellen met Cardio en Eten

Iedereen heeft een andere snelheid van metabolisme, verbranding.

Sommige zijn er blij mee en andere helemaal niet.

Toch verandert uw metabolisme uw hele leven door. Maar is het waar dat u hier helemaal niets aan kunt veranderen?

Wat is metabolisme?

Metabolisme is de snelheid waarmee het lichaam voedingsstoffen verbrandt. Het metabolisme wordt vooral bepaalt door uw leeftijd. Zo kon u vroeger misschien alles eten, zonder een gram aan te komen en komt u nu moeiteloos kilo’s aan.

Bij veel mensen ligt het ook voor een groot deel aan hun genen. Het lijkt misschien heel oneerlijk, maar sommige mensen worden gewoon geboren met een snelle stofwisseling. Het wordt deels aangeboren, maar u kunt er zelf ook veel aandoen om dit proces te versnellen!

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Daarom heeft Oscar Helm (afslankcoach) een simpel te volgen weekmenu incl. recepten gemaakt, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en Oscar stuurt het gratis naar je toe.

Vergroot je spiermassa

spieren bron

U ziet het zo vaak. Grote spierbundels, zonder een grammetje vet op hun lichaam. En het is waar. Spieren verbranden een stuk meer calorieën dan lichaamsvet. Natuurlijk hoeft u niet een enorme spierbundel te worden.

Maar door iets meer spieren te kweken, valt u ook een stuk meer af. Denk hierbij aan speciale gewichtstrainingen, die kunt u bijvoorbeeld volgen bij een fitnesscentrum. Trainingen volgen bij een sportcentrum is zeker aan te raden.

Zij kunnen u niet alleen helpen met uw spiermassa vergroten, maar kunnen ook samen met u een gezond sportprogramma opstellen.

Drink meer water

Water drinken verhoogt het metabolisme. Uit onderzoek is gebleken dat mensen die meer dan 8 glazen per dag drinken, meer calorieën verbranden. Het kan natuurlijk ook goed helpen bij een dieet. Door water drinken krijgt u een vol gevoel en hierdoor zal u sneller stoppen met eten.

Zorg voor voldoende beweging

Het is algemeen bekend dat beweging helpt bij het afvallen. Maar waarom nou eigenlijk? Beweging versnelt het metabolisme en daardoor vallen veel mensen hierdoor af.

Eet vaker pikant voedsel

spicy bron Pikant voedsel kan helpen om de metabolisme te versnellen. U moet natuurlijk geen spectaculaire resultaten verwachten, maar het kan zeker iets helpen.

Eet vaker

Als het lichaam meer eten binnenkrijgt, gaat het meer zijn best doen om dit te verbranden. Het metabolisme wordt hierdoor versnelt. Meer tips over eten dat het metabolisme niveau verhoogt kun je lezen in het volgende artikel.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met Simpel Te Maken Afslank Recepten

Richard Ridder heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s en nog veel meer. Ontdek nu zijn beste en lekkerste afslank recepten:

Afslank Receptenbijbel Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *