website statistics

Hoe ook jij veel kilo’s kunt afvallen in 2 weken

Er zijn veel verschillende crashdiëten. Deze zogenaamde crashdiëten zorgen er echter voor dat je in een korte tijd afvalt maar dat deze kilo’s er ook weer snel aankomen wanneer je met het crash dieet bent gestopt. Belangrijk is het dus om op een gezonde manier af te vallen. Het is echter zeker mogelijk om redelijk wat kilo’s in twee weken kwijt te raken. Lees de volgende tips maar pas deze tips vervolgens aan op jouw eetpatroon zodat jij die kilo’s ook daadwerkelijk kwijtraakt en ook kunt afvallen in 2 weken.

Discipline

In twee weken veel afvallen vergt discipline. Zorg er dan ook voor dat je daadwerkelijk alle slechte snacks en voedingsmiddelen uit je voeding haalt. Zo is het belangrijk om met vooral verse producten te koken. Kant en klare producten bevatten namelijk veel suikers en vetten. Wees daarnaast ook streng voor jezelf: eet ook geen snacks op het werk of bij vrienden en mijdt de alcohol. Vertel vrienden en familie over je afvalpoging. Zij zullen respect hebben voor je en zullen je waarschijnlijk beter begrijpen en misschien zelfs helpen bij het afvallen.

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Daarom heeft Oscar Helm (afslankcoach) een simpel te volgen weekmenu incl. recepten gemaakt, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en Oscar stuurt het gratis naar je toe.

Water

Allereerst zal je moeten beginnen bij de basiselementen van een gezonde levensstijl. Het is dan ook belangrijk om veel water en thee te drinken. Water zorgt er namelijk voor dat de afvalstoffen in je lichaam worden afgevoerd. Ook zorgt water ervoor dat de vetten uit de producten die je nuttigt worden afgebroken. Daarnaast zorgt water er ook voor dat je een vol gevoel hebt en dat je huid gaat stralen. Probeer dan ook anderhalf à twee liter water op een dag te drinken. Neem dus altijd een flesje water mee voor onderweg of op kantoor. Je hoeft overigens geen flessenwater te drinken, kraanwater is namelijk net zo gezond!

Haal de koolhydraten uit je maaltijden

Wanneer je af wilt vallen zal je je levensstijl aan moeten passen. Het is hierbij verstandig om de koolhydraten uit je voedingspatroon te schrappen. Koolhydraten zijn namelijk ware caloriebommen. In plaats van koolhydraten eet je dan bijvoorbeeld extra groenten, fruit, vlees, vis en zuivel. Het fijne aan het koolhydraatarme dieet is dat het makkelijk vol te houden is. Je mag namelijk heel veel lekkere dingen eten en zal hierbij toch afvallen.

Er hangen echter een paar voor- en nadelen aan het koolhydraatarme dieet. De voordelen aan het koolhydraatarme dieet is dat degene die de koolhydraten weert over het algemeen minder darmklachten heeft dan voorheen. Ook helpt het koolhydraatarme dieet ook bij een betere bloedsuikerspiegel. Daarnaast zal je bij het koolhydraatarme dieet ook geen last hebben van een hongerig gevoel en zal je vet in je lichaam sneller worden verbrand. Wanneer je koolhydraten mindert zal je in de eerste week al snel drie kilo afvallen. In de weken erop kan je rekenen op het verlies van 1,5 kilo per week.

Helaas hangen er ook enkele nadelen aan het minderen van koolhydraten in je voeding. Er is namelijk een kans dat je bij dit dieet te veel vetten en eiwitten binnenkrijgt. Deze zorgen er vervolgens voor dat je nierklachten krijgt. Het is dus belangrijk om een goede balans te vinden in je eetpatroon zonder koolhydraten. Ook is het mogelijk dat je te weinig vitamine C, calcium, vitamine B1 en B2 en foliumzuur binnenkrijgt. Het is dan ook belangrijk om deze vitamines op een andere manier binnen te krijgen. Het wordt dan ook aangeraden om vitaminepillen te slikken tijdens een koolhydraatarm dieet.

Eet gezonde snacks voor de werking van je stofwisseling

Het is belangrijk om geen één ontbijt, lunch of diner over te slaan omdat je stofwisseling dan van slag raakt. Het is juist belangrijk om zo’n zes keer op een dag te eten. De drie tussendoortjes die je dient te nemen zorgen er namelijk voor dat de stofwisseling de hele dag door blijft werken. Niet alleen zijn de gezonde tussendoortjes belangrijk voor de stofwisseling, ze helpen je ook het hongerige gevoel tegen te gaan.

Er zijn enkele tussendoortjes die worden aangeraden wanneer je op dieet bent. Het eerste gezonde tussendoortje is noten. Noten bevatten veel gezonde vetten en geven een stimulans tijdens het afvallen. Noten zorgen daarnaast ook voor mooiere en gezondere haren, nagels en huid. Andere gezonde tussendoortjes zijn fruit, groenten, zaden en pitten. Zaden en pitten zijn voor iedereen een aanrader. Deze zorgen er namelijk voor dat het hart goed functioneert en dat de organen juist werken. Groenten en fruit zijn ook belangrijk omdat deze boordevol vitamines zitten. Wel is het belangrijk om fruit met mate te eten omdat fruit veel gezonde suikers bevat. Het lichaam heeft echter maar weinig suikers nodig.

Sport

Wanneer je af wilt vallen is het belangrijk om te sporten. Een combinatie van verschillende sporten zal je het gewenste resultaat opleveren. Zo is het belangrijk om conditietraining, krachttraining en intervaltraining te combineren. Deze drie trainingen hebben namelijk ieder zijn voordelen. Zo is conditietraining de manier om gewicht te verliezen. Onder conditietraining valt onder andere hardlopen, fietsen en het gebruik maken van cardio-apparaten. Bij conditietraining wordt het verbranden van het vet gestimuleerd. Hoe zwaarder je de verschillende conditie oefeningen doet, des te groter het effect. Het voordeel aan conditietraining is dat je veel oefeningen makkelijk thuis uit kunt voeren.

Krachttraining is daarnaast ook belangrijk wanneer je af wilt vallen. Krachttraining zorgt er namelijk voor dat je meer energie gebruikt. Ook zorgt krachttraining ervoor dat je lichaam een mooiere vorm aanneemt. Wel is het belangrijk om de oefeningen te leren van een professional. De kans is namelijk groot dat krachttraining oefeningen of apparaten verkeerd worden uitgevoerd of worden gebruikt. De kans op blessures wordt daardoor groter.

Naast de krachttraining en conditietraining is het belangrijk om een intervaltraining te volgen tijdens het afvallen. Intervaltraining houdt in dat je het intensief sporten afwisselt met rustig bewegen. Op deze manier verbrand je namelijk in een kortere tijd meer calorieën.

Sporten wordt leuker wanneer je het samen met iemand doet. Ga daarom ook op zoek naar een sportmaatje. Deze zorgt er niet alleen voor dat het sporten leuker wordt, je sportgenoot stimuleert je daarnaast ook om vaker te gaan en om niet af te zeggen.

 

 

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met Simpel Te Maken Afslank Recepten

Richard Ridder heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s en nog veel meer. Ontdek nu zijn beste en lekkerste afslank recepten:

Afslank Receptenbijbel Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *