website statistics

7 Simpele & Krachtige Dieet Tips voor een Platte Buik

Als er nog een laagje vet op je buik zit, zal die er eerst af moeten voordat je een mooie platte buik hebt. Je kan uiteraard al wel beginnen met buikspieroefeningen, maar die zullen er niet voor zorgen dat het vet verbrand.

Hiervoor zul je ervoor moeten zorgen dat je minder calorieën binnenkrijgt dan dat je calorieën verbrand. Dit kun je op twee manieren doen, door veel te sporten (lees hier meer over cardio tips) en door op je eten te letten.

In het volgende artikel geven we een aantal tips die er voor zorgen dat je een stuk minder calorieën binnenkrijgt!

Dieet tip #1: Eet meer vezels en verminder het aantal koolhydraten dat je eet

De extra vezels vind je in de volgende producten: andijvie, spinazie, sla.

Eten waar veel koolhydraten inzitten en waarvan je dus beter wat minder van kan eten zijn o.a. aardappelen, witte rijst, pasta, wit brood.

Je zou in de plaats hiervan bijvoorbeeld bruine bonen en volkoren bruin brood kunnen eten.

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Daarom heeft Oscar Helm (afslankcoach) een simpel te volgen weekmenu incl. recepten gemaakt, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en Oscar stuurt het gratis naar je toe.

Dieet tip #2: Drink elke dag veel water

Het water in je buik zal je een vol gevoel geven en tevens zorgen voor een verbeterde spijsvertering. Aan te raden is ongeveer 3 liter water per dag

Dieet tip #3: Eet niet te veel meer de uren vlak voordat je gaat slapen

Wanneer je slaapt verbruikt je lichaam minder energie, het eten dat je dus vlak voor het slapengaan eet zal niet meer verbrand worden.

Als je moet eten voor het slapengaan tegen de honger, neem dan producten vol met proteïne.

Dieet tip #4: Drink magere melk i.p.v halfvolle/volle melk

Ook yoghurt is beter.

Dieet tip #5: Eet noten!

Vooral amandelen zijn erg goed voor je. Dit is een van de betere snacks, vol proteïne.

Let er wel op dat Amandelen veel calorieën bevatten, een klein handje is dus meer dan genoeg.

Dieet tip #6: Zorg voor een constante toevoer van voedsel gedurende de hele dag

Eet dus 6x per dag in plaats van de standaard 3x per dag. Je moet eten wanneer je honger hebt, en dan zo veel eten tot je honger voorbij is (en dus niet te veel).

Wanneer je op deze manier je maaltijden verdeelt zal je metabolisme niveau omhoog gaan, en zul je de hele dag door extra energie blijven verbranden.

Dieet tip #7: Zorg voor een goede discipline, maar sla niet door!

Als je te streng voor jezelf bent hou je het waarschijnlijk niet lang vol

Als je goed oplet dat je niet teveel calorieën binnen krijgt en de goede producten eet, zul je vanzelf resultaat zien.

Combineer het ook met een goede cardio training en die platte buik is binnen handbereik!

Heb je heel erg veel overgewicht? Kijk dan ook nog even bij de do’s en don’t bij het afvallen voor een platte buik. Je moet namelijk goed oppassen op bepaalde zaken bij veel overgewicht.

Ongebruikelijk tips om snel hardnekkig buikvet te verbranden en die platte of strakke buik van je dromen te krijgen

Wil je die strakke en platte buik krijgen met snel én blijvend resultaat? Dan raad ik je aan om het ebook van Glenn te bekijken.

Hij is een gecertificeerd voedingsexpert en personal trainer en heeft reeds duizenden vrouwen én mannen geholpen hun droomlichaam te krijgen én te behouden!

Ontdek nu zijn baanbrekende methode voor strakke buikspieren:

Buikspieren Bijbel Risicovrij Uitproberen

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met Simpel Te Maken Afslank Recepten

Richard Ridder heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s en nog veel meer. Ontdek nu zijn beste en lekkerste afslank recepten:

Afslank Receptenbijbel Risicovrij Uitproberen

4 Reacties op "7 Simpele & Krachtige Dieet Tips voor een Platte Buik"

 1. daniel says:

  wat als je ouder bent? ik ben van nature niet dik enkel heb ik erg of toch veel vet rond mijn buik. voor de rest bijna niets. gewicht ongeveer 72 a 82 kilo. enkel fouten is ik eet wel veel choco lat als ik naar tv kijk en cola zero brood niet zo erg veel koken uit de bakkerij. of smorgens een kom met havermout in plaats van melk neem ik soja en suiker neem ik stevia of soms een honing met walnoten. water is voor mij moeilijk om te drinken soms ook wel fruitsap. zo wat is je raad? alvast mijn dank voor je tip en goede raad. het boek kan ik niet kopen ik moet te veel betalen en ben nu ook wel werkeloos. en heb een budget begeer. stuur gewoon via mijn mail adres je raad en zo door als je wilt? met beleefde groeten de heer claeys

 2. Evi says:

  Wat een onzin dat buikspieroefeningen niet helpen als je nog vet hebt. Buikspieroefeningen verbranden door de korte maar zeer krachtige inspanning van de spieren hartstikke veel calorieën.

 3. Veel grote experts zijn het niet met je eens. Voeding is vaak veel doorslaggevender zeggen ze, en ik ben het met ze eens.

  Er zijn mensen die honderden of duizenden crunches doen, maar het aantal calorieën wat je daarmee verbrandt is niet eens zo hoog, en bij het eten van een paar koekjes heb je die alweer terug.

 4. Martine says:

  Oooh roomboterkoek is zooooo lekker!!

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *